16.06 vestlusõhtu kogujatega Linnamuuseumi näitusel „Epp ja Madis Eelmaa: koos itta ja läände“

Teisipäeval, 16. juunil olete oodatud Tallinna Linnamuuseumisse vestlusõhtule kogujatega. Linnamuuseumi näitus „Epp ja Madis Eelmaa: koos itta ja läände“ tutvustab tallinlaste loodud kollektsiooni, millest on näitusele välja pandud mitmekülgne valik portselan- ja kristallesemeid ning eksootilisi kunstitöid. 

Epp ja Madis Eelmaa kollektsioon sisaldab kaugetelt reisidelt kaasa toodut ja ka Euroopa päritolu esemeid ning peegeldab nii nende reiside ulatust kui ka kogujate ajaga süvenenud teadmisi. „Kogumine pole pelgalt ost ja omamine, vaid eelnev huvi ja järgnev uurimistöö, protsess tervikuna,“ tutvustavad Eelmaad oma kogu kujunemist. Epu kirg on portselan, Madisel klaas, ühiseks huviks on budistlik arhitektuur, skulptuurid, fotograafia ja käsitöö. Kõik see on mõjutanud paari valikuid ka oma kodukeskkonda kujundades.

16. juunil kell 17 toimub muuseumis vabas vormis vestlusõhtu, kus saab kogujatele küsimusi esitada, kuulda muljeid kaugetest reisidest ning sellest, kuidas kogumiskirg alguse sai ja kuhu see kogujaid on rännutanud.

Kuna kehtivad veel eritingimused ja peame 2+2 reeglist kinni pidama, on osalejate arv piiratud, seega palume end kindlasti registreerida! Soovitame huvilistel tulla varem, et saaks rahulikult enne vestlusringi näitusega tutvuda.

Osalemine muuseumipiletiga. Registreeri vestlusõhtule siit!

Kogujad näituse "Kogu ja lugu 2. Epp ja Madis Eelmaa: koos itta ja läände" avamisel

Kogujad näituse “Kogu ja lugu 2. Epp ja Madis Eelmaa: koos itta ja läände” avamisel